Skip to content

Bijna 10 jaar geleden is de Woongroep Mozart opgericht, een ouderinitiatief in Huizen voor 16 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Om ook in de toekomst het gebouw toegankelijk te houden voor alle bewoners en hun familie en vrienden is een lift noodzakelijk geworden. Ook is er inmiddels grote behoefte aan tuinmeubilair, een belevingstuin voor rolstoelers, een kruidentuin waar de jongeren samen met vrijwilligers en met jongeren van scholengemeenschap de Huizermaat in kunnen tuinieren.
De bestuurders zijn begonnen aan een opzet voor nieuwe giften. Tijdens het fondsenwervingstraject werd unaniem besloten dat Fondsen Vinden hier van toegevoegde waarde kan zijn. Op basis van een projectplan en een concept inrichtingsbegroting heb ik een overzicht gemaakt van mogelijk geïnteresseerde fondsen. Fondsen Vinden heeft zorg gedragen voor de verwerking en verzending van de aanvragen.

Het was fijn dat ons contact naast het zakelijke ook gewoon leuk was. Verder ben je zakelijk heel duidelijk, dus wat mij betreft een prima persoon om mee samen te werken.

Wij ondersteunen organisaties en initiatiefnemers bij het werven van fondsen en subsidies, donateurs en andere (financiële) middelen.

Fondsenwerving – Heropening Stadshospice Utrecht

Testimonial Woongroep Amervoorde

Cupido voor gulle gever en goed doel

Back To Top
Zoeken