Skip to content
Voorbeeld fondsen en subsidies

Met de lokale en nationale fondsen probeer ik zo veel mogelijk een persoonlijk contact op te bouwen. Ik vind het belangrijk om goed te weten wat de ambities en doelstellingen van een fonds zijn. Transparantie tijdens het samenwerken met een persoonlijke noot maken het mij vaak mogelijk om elkaar goed te kunnen vinden. Mijn deskresearch naar subsidies en gelden voor een nieuw project doe ik ook met behulp van mijn lidmaatschappen van online sites op het gebied van online-fondsenwerving. Enkele voorbeeld fondsen waarmee ik graag samen werk zijn:

Oranjefonds

Oranje Fonds

Door onze steun ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek…

Lees meer
Stichting-lakeland-foundation

Lakeland Foundation

De stichting Lakeland Foundation is een particulier fonds, dat door middel van…

Lees meer
Vind project

Heb je als fonds het idee dat goed passende projecten niet onder jullie aandacht komen? En worden jullie veelvuldig benaderd over projecten die niet bij de doelstellingen passen?

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste projecten. Wij kunnen de ontvangen aanvragen (eerste analyse en vraagstelling) opvolgen en een voorselectie maken. Wij matchen graag de vraag met een passend antwoord.

Wil je meer weten hoe wij fondsen en projecten verbinden?

Wij ondersteunen organisaties en initiatiefnemers bij het werven van fondsen en subsidies, donateurs en andere (financiële) middelen.

Fondsenwerving – Heropening Stadshospice Utrecht

Testimonial Woongroep Amervoorde

Cupido voor gulle gever en goed doel

Back To Top
Zoeken