skip to Main Content
Over Fondsen Vinden

Ben je een initiatiefnemer die een goed project van de grond wil trekken en die daarvoor financiering en contacten nodig heeft?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Terwijl jij het project vorm geeft, neem ik de zorg voor de financiering op me. Dat scheelt je veel tijd, voortgang en verhoogt je slagingskans.

Of je nu een nieuwe woongroep, een hospice, een school in een ontwikkelingsland of een duurzaam project in Suriname wil realiseren. Of als je een idee hebt dat ik nog niet ken: ik help je bij het organiseren van de financiering van jouw project.

Als ik vertrouwen heb in je idee, dan bekijk ik je business- of projectplan en maak ik een analyse van geïnteresseerde fondsen. Ook toets ik vooraf bij bevrienden fondsen of jouw project aantrekkelijk en haalbaar is. Is dit vooronderzoek geslaagd, dan gaan we over naar de zogenaamde ‘fundingfase’.

Gemiddeld benader ik 50 nationale en lokale fondsen voor jouw project. Via persoonlijk contact met de bestuurders van de fondsen, die ik veelal zelf ken, bespreek ik de mogelijkheden voor financiering. Ik ben dus letterlijk de verbinder tussen fondsen en nieuwe initiatieven (vanaf € 100.000,-).

Ik geloof erg in persoonlijk contact en drink graag koffie of thee. Dus als je binnenkort een half uur tijd hebt, praat ik graag verder met je over hoe we samen jouw project echt gaan realiseren.

Ook met eigenaren of bestuurders van familie- en vermogensfondsen maak ik graag kennis. Geheel vrijblijvend kunnen we bespreken hoe ik je als bestuurder of eigenaar kan ontzorgen: hoe de projecten die aansluiten bij jullie fonds, naar je toekomen.

Over Marjolein Risseeuw
Marjolein Risseeuw Fondsen Vinden

Bel me voor een persoonlijke kennismaking!

In de afgelopen jaren heb ik veel projecten en nieuwe initiatieven ondersteund bij het opzetten tot nieuwe organisaties en succesvolle bedrijven. Mijn rol was hierbij vaak de verbinder tussen partijen.

Zo bracht ik jaren de ideale interimmanager aan bij vastgelopen organisaties en projecten. Hierbij heb ik me gespecialiseerd in de verschillen tussen de medewerkers uit de uiteenlopende generaties in die projecten.

Ik ben van oorsprong bedrijfskundige en heb me ruim twintig jaar beziggehouden met leiderschap vanuit diverse adviesrollen en interim managementfuncties. Ik vervulde die functies op strategisch niveau, gericht op de professionalisering van leiderschap en de ontwikkeling van organisaties.

Op basis van deze ervaringen heb ik mijn maatschappelijke ambitie heel helder gekregen: ik ben goed in het verbinden van nieuwe initiatieven en projecten aan vermogensfondsen, familie stichtingen en andere financiers.

Mijn grote netwerk van opdrachtgevers, collega’s en relaties uit het bedrijfsleven heb ik uitgebreid met netwerkpartners in de goede doelen omgeving zoals oprichters en bestuurders van fondsen. Op persoonlijke wijze vind ik steeds meer mensen die samen met mij maatschappelijke doelen willen bereiken.

Ik richt me in eerste instantie op regionale projecten binnen de de Gooi- en Vechtstreek, aangezien daar de kern ligt van mijn persoonlijke contacten en mijn betrokkenheid. Hier ben ik thuis. Door mijn uitgebreide netwerk word ik inmiddels ook al ver buiten deze regio gevraagd. Als ik vertrouwen heb in het idee, doe ik ook met jou mee!

Zet direct de volgende stap in de realisatie van jouw project

Bel me voor een persoonlijke kennismaking: +31 (0)6 51 42 79 89

Of mail: marjolein@fondsenvinden.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken