Skip to content
fondsen-vinden-voor-dagbesteding-zorg-met-smaeck

Stichting Zorg met Smaeck is in 2010 begonnen met het organiseren van dagbesteding voor jongeren met een verstandelijke beperking. Deze dagbesteding vindt overdag plaats in hun restaurant Puur Smaeck. Iedere week komen er gemiddeld 15 jongeren werken en leren. Stichting Zorg met Smaeck wil er nu voor zorgen dat in het aankomend jaar geïnvesteerd kan worden in nieuwe voorzieningen in de keuken, werkkleding, veiligheidsvoorzieningen, lesmateriaal en een aangepaste bus voor het vervoer van negen personen.
Koken en gezond eten staat centraal en daar sluit het plan voor een speciaal kookboek voor onze doelgroep goed op aan.
Deze bus gaan de jongeren gebruiken om uit hun werkomgeving even een wandeling te maken, Jagtlust in ’s Gravenland te bezoeken, waar de groenten vandaan komen, of een bezoek te brengen aan de groothandel om boodschappen te doen. Een bus maakt het mogelijk dat de jongeren af en toe een uitje kunnen maken. Ook worden sommige jongeren opgehaald met de bus om naar de dagbesteding te kunnen komen.

Wij ondersteunen organisaties en initiatiefnemers bij het werven van fondsen en subsidies, donateurs en andere (financiële) middelen.

Fondsenwerving – Heropening Stadshospice Utrecht

Testimonial Woongroep Amervoorde

Cupido voor gulle gever en goed doel

Back To Top
Zoeken