Ga naar hoofdinhoud

We wisten niet zeker of de investering in een fondsenwerver wel voldoende zou opleveren. We hadden zelf ook al wat fondsen binnengehaald en vonden dat al heel wat. Het resultaat was veel beter dan verwacht! Je kent veel fondsen en weet waar geld “te halen” is. Daardoor konden we niet alleen de lift bekostigen (het eerste doel), maar ook nieuwe keukens, de tuin verbeteren en een bus aanschaffen voor het vervoer.
‘Het was fijn dat ons contact naast het zakelijke ook gewoon leuk was. Verder ben je zakelijk heel duidelijk, dus wat mij betreft een prima persoon om mee samen te werken.’

Jij bent specialist op dit gebied en wij hadden meer dan genoeg te doen om alles op de rit te krijgen. Het is in dit geval dus een win win situatie. Het belangrijkste resultaat is dat de sponsorgelden zijn binnengekomen en dat je weet dat dit zonder veel bemoeienis goed verloopt. Jij hebt ons ontzorgd.

Met fondsenvinden.nl help ik mee om maatschappelijke initiatieven mogelijk te maken door ze te verbinden aan de juiste grote gevers die voor impact gaan. Projecten hebben veelal dit overzicht en de contacten niet. Zij zijn vooral druk met het project dat uit de grond moet worden gestampt!

Back To Top
Zoeken