Skip to content

Een plek waarvan je weet: “Hier ben ik thuis”!

Na de lancering van mijn nieuwe bedrijf FONDSEN VINDEN heb ik meteen mensen en projecten verder kunnen helpen met het vinden van de juiste fondsen.

Ik richt me in eerste instantie op lokale initiatieven professioneel te ondersteunen in mijn directe omgeving: ’t Gooi, hier ben ik thuis. De realisatie van Woongroep Bussum past dan ook prachtig bij mijn ambitie en doel: samen een maatschappelijk initiatief realiseren met vrijwilligers in de Gooi en Vechtstreek.

Logo Woongroep BussumDe Woongroep Bussum is een initiatief van ouders met kinderen met een lichte of matige verstandelijke beperking. Er is een tekort aan woningen voor deze doelgroep waar ‘zorg op maat’ wordt geboden. Jongeren kunnen wel langer thuis blijven wonen. Maar dit is vaak niet een wenselijke situatie voor ouders en kind.

De energie die ik krijg van deze professionele groep van initiatiefnemers die een zelfde doel nastreven is groot. De neuzen lijken goed in dezelfde richting te staan. Vergaderingen zijn kort en krachtig en besluiten worden zorgvuldig en planmatig genomen.

Vanaf november maak ik projectplannen, schrijf ik concept brieven, knutsel ik Xcell sheets in elkaar en vul ik overzichten van alle kansrijke fondsen die dit prachtige initiatief gaan meehelpen realiseren. De vonken vliegen er van af, ik lijk wel in ‘een flow’.

De eerste belletjes naar fondsen gaan goed en onze eerste wervingsplannen worden gesmeed. Het projectplan is af en we gaan nu mensen uitnodigen die dit idee financieel willen ondersteunen. Ook maak ik een Top 50 van fondsen die passen bij de realisatie van deze woongroep.

Past jouw familiefonds ook bij deze ambities of ken je iemand met een ‘slapend’ fonds die we kunnen wakker schudden met zo’n goed idee? Of kom jij in de club van 50 gulle gevers? Bel of mail mij dan.

Wat voel ik me thuis in zo’n omgeving waar iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en doet wat hij belooft. Zoals de initiatiefnemers van dit prachtige idee in hun missie hebben staan: “Een veilige haven ontwikkelen voor jongeren, met optimale begeleiding op maat. Een plek waarvan je weet: “ Hier ben ik thuis”!

Marjolein Risseeuw | info@fondsenvinden.nl

Wij ondersteunen organisaties en initiatiefnemers bij het werven van fondsen en subsidies, donateurs en andere (financiële) middelen.

Fondsenwerving – Heropening Stadshospice Utrecht

Testimonial Woongroep Amervoorde

Cupido voor gulle gever en goed doel

Back To Top
Zoeken