Skip to content
stadshospice-utrecht
stadshospice-utrecht
stadshospice-utrecht-keuken
stadshospice-utrecht-kamer
stadshospice-utrecht

Fondsen voor Inrichting Hospice – Stadshospice Utrecht

Stadshospice Utrecht bestaat al bijna 20 jaar in een deel van de voormalige pastorie van de Antoniuskerk in de Kanaalstraat in Utrecht. Twee jaar geleden heeft Stadshospice Utrecht haar huidige pand opgeknapt tot een modern hospice met vier gastenkamers, waarbij de financiering is verzorgd door Fondsen Vinden. Dit jaar wordt het hospice uitgebreid met twee gastenkamers, een tuin, nieuwe sanitaire voorzieningen en een woonkamer waarvoor we opnieuw fondsen gaan zoeken! (link naar fondsen werven voor jouw project)

Met de geplande uitbreiding worden meerdere doelen gerealiseerd. Er komen twee ruime gastenkamers bij, een luxe badkamer voor de gasten, een woonkamer op de begane grond en een voor rolstoelers en rollators geschikte tuin. Fondsen Vinden heeft zowel lokale partijen, landelijke fondsen en particulieren benaderd die de uitbreiding gezamenlijk mogelijk maken.

Wij ondersteunen organisaties en initiatiefnemers bij het werven van fondsen en subsidies, donateurs en andere (financiële) middelen.

Fondsenwerving – Heropening Stadshospice Utrecht

Testimonial Woongroep Amervoorde

Cupido voor gulle gever en goed doel

Back To Top
Zoeken